sâmbătă, 7 iunie 2008

Pitici nesanatosi viziteaza o minte sanatoasa

O dupa-amiaza linistita cu acelasi trafic infernal din Bucuresti este perturbata. Pompieri,politie,ambulanta blocand intersectia de la Unirii.Dezastrul?Un barbat cam la 40 de ani,urcat pe un stalp ameninta ca se arunca.Atata scandal si varva pentru atata lucru? Poate omul vroia sa vada cum se desfasoara traficul pe o raza de cateva sute de metrii si vazand grozavia i s-a urcat la cap si s-a decis ca nu mai vrea sa mai faca 3 ore pana acasa cu masina personala si nici cu autobuzul pe care-l astepta de cateva zeci de minute nu mai aparea(blocat probabil intre alte doua autobuze ce se indreptau in aceeasi directie). Asa ca omul,saracul sanatos pana acum cateva momente vede pitici si pasarele ce-l indeamna sa sara...si piticii nesanatosi!macar de-i spuneau sa sara de pe un bloc(sa fie sigur ca nu mai apuca ziua de maine) si nu de pe un stalp prapadit,sa sufere mai rau trezindu-se a doua zi lucid,doar cu un picior sau o mana rupta,nevoit sa mai si traiasca cu amintirea celor intamplate.Sau cine stie poate avea inspiratia sa se arunce-n cap asa venea si Protv-ul cu stirile de la 5...asa amaratu' n-ajunge decat la Otv intr-o dezbatere de cateva emisiuni,torturat de Diaconescu.
Deznodamantul...un psiholog i-a convins piticii sa-l dea jos de pe stalp(nu de alta dar sa nu sparga vreun bec ca si asa primaria nu se stie cand l-ar fi inlocuit.
Rugaminte catre toti pitii,pasarelele,stelutele verzi,calutii si alte astfel de animalute ce isi fac veacul in al nostru capsor':mai lasati-ne in pace ca si-asa sunt dusi cu pluta!

Un comentariu:

Ana St. spunea...

chiar s-a intamplat asta? eu unde eram? :))