marți, 10 noiembrie 2009

agatatul nu mai e ce-a fost

Uitati de obisnuitele replici de agatat,de privirile fugare,de mers in cafenele sau cluburi sa-ti incerci norocul in ale dragostei.Nici macar internetul sau serviciile de matrimoniale nu au succes mai mare decat metoda pe care am intalnit-o azi.
O zi obisnuita,acelasi drum pe care il fac cu metroul.Intre Izvor si Eroilor o mana intinde o hartie spre mine.Eu,distrasa ca de obicei nu observ si hartia cade pe jos,individul o ridica,da sa mi-o dea iar dar hartia cade iar-vreau sa o prind si cu mana zburandu-mi spre domnul mai in varsta din fata mea,prind hartia dar din cauza vitezei i-o lipesc de umar.Bineinteles ca nu reusesc s-o prind si cade pe genunchiul domnului,dau sa o prind iar dar bineinteles ca hartiuta incapatanata nu se lasa prinsa si cade pe jos.O ridic,imi cer scuze batranelului ca l-am traumatizat si ma uit sa vad cine mi-a dat-o...i-al de unde nu-i,nu am apucat sa-l vad ca a disparut din campul meu vizual in aglomeratie.Despaturesc hartia si citesc convinsa ca era ceva legat de religie,vreo intalnire,cursuri GRATUITE de religie sau altceva de genu'.
Na stupoare!Hartiuta spunea asa:
"Buna,daca vrei sa ne plimbam prin parc sau sa mergem la un film,la un muzeu,la mine acasa sau ce propui tu cauta-ma la tel(....) sau pe messenger id:sorinvoltron@yahoo.com
Intelectual,23 de ani,180 inaltime si 74 kg.Locuiesc singur in zona Titan si caut prietena.
Nu ai ce pierde daca ne intalnim,nu vei regreta nici o clipa,nici o secunda alaturi de mine.
P.S.Daca nu vrei nu rupe biletul,da-l la o fata care vrea."
Bufnesc in ras si indes biletul in buzunar.Nu am mentionat ca era dactilografiat,deci individul probabil ca evalueaza piata,selectandu-si preferatele nu numai in metrou,avand bineinteles intotdeauna pregatit un astfel de biletel in caz ca aleasa isi face aparitia in peisaj.
Cred sincer ca ar avea mai mult succes daca reformula biletul asa:
"Buna,sunt un criminal/violator in serie.Daca vrei sa iti indeplinesc ultima fantezie sau ce propui tu dar cu finalul ales de mine,cauta-ma la telefon(...) sau pe messenger la caut_victime@yahoo.com.
Barbat cu dezabilitati mentale,23 de ani,svelt.Locuiesc singur deci esti in siguranta si caut victima-pardon,prietena.
Nu ai ce pierde(decat viata) daca ne intalnim.Voi fi rapid si precis.Nu vei regreta nici secunda clipei minutului alaturi de mine,ti-am zis ca o sa fie scurt.
P.S.Ar fi indicat sa nu chemi politia si eventual daca nu vrei tu gaseste alta fata(preferabil)."
Suna mult mai bine asa,nu?Acum nu stiu daca sa rad,sa plang sau sa-mi fie frica data viitoare in metrou...sa aveti o seara minunata.

5 comentarii:

Unknown spunea...

deci si eu am primit exact aceeasi hartie.. ce zici ne adunam mai multe si ii acceptam oferta? :))

Anonim spunea...

Inedita chestie.E o chestie ...misterioasa si nu numai.

Unknown spunea...

super tare metoda:)))

RYF spunea...

Uite ca baiat pot decat sa vad ca una dintre primele tale reactii a fost sa bufnesti in ras dupa cum ai spus-o. Si daca imi spui tu mie ca te-ai duce cu unu ca ala ce scrie ca "stau singur ,nu vei regreta nimic " cam la ce te duce gandu?? pun pariu ca se referea ca iti va scrie o poezie ! Cat de penibil dupa parerea mea ,si da sunt de acord cu tine ca in ziua de azi nu mai e ca pe vremuri dar e din cauza ca nu se mai vrea sa se fie ca pe vremuri ! Ca doar nu te astepti ca cineva cand te vede in discoteca si arati bine ,sexy,dulce ,sau toate cretinismele care se acorda astazi drept complimente unei fete ,cineva sa creada ca esti intradevar vreo desteptaciune! Pai cum sa imi dau seama de tine cand avem muzica asurzitoare si dansam pe 50 cent sau poftim ,manele...scuze de intruzie ,e prima data cand vad blogu' si mi-a placut postu' ...las comm cu id-ul meu sa stii pe cine sa injuri:))

Aleks spunea...

deci da... chiar m-a facut curios biletul asta dat fiind faptul k l-au mai primit si altii asa k l-am cautat putin p tipul asta. Departe de a fi un romantic incurabil, omul vrea doar sex, pai daca e asa... de ce nu zice asta din start? Macar sa fie treaba clara. Voila link-ul cu un alt anuntz de-al lui (acelasi nr de tel) dar ceva mai explicit. :P http://anunturisibianul.apropo.ro/316-altele/i9077267-0768935439-sex-gratissyahoocom-pentru-fete-care-vor-sex-sau-relatie-de-lunga-durata-telefon-zero-sapte-sase-opt-noua-trei-cinci-patru-trei-noua-mess-id-sexgratiss-locuiesc-singur-in-bucuresti-zona-titan-am-24-de-ani-180-inaltime-si-74-kg