marți, 23 octombrie 2007

the kiss or the question


Saruta-l acum!Acesta era indemnul citit de mine azi dintr-o revista.Ne ruga sa facem acum ceea ce nu am avut curajul sa facem pana acum.Sa ne luam inima in dinti, sa luam atitudine.
Este mai bine sa faci ce iti doresti chiar daca nu este corect,chiar daca ratiunea iti spune k vei regreta mai tarziu?Dar daca adevaratul regret este acela de a ajunge la batranete si de a te intreba "What if...?"Intotdeauna in minte se dezvolta zeci de scenarii legate de "cum ar fi daca..." si de fiecare data totul e minunat,am o senzatie de placere usoara chiar daca finalul nu este cel dorit,imi spun-macar ai incercat...niciodata nu o fac.Ma cred curajoasa,dau sfaturi dar nu iau niciodata atitudine.Poate intr-adevar sunt o fricoasa.Ce poate strica un sarut?O contopire de buze in placere...Ce parere aveti:"what if...?" sau "just do it".Sa-l sarut,sa fac ce imi doresc intr-o explozie de libertate absoluta sau sa ajung sa ma intreb,doar din teama de a nu face ceva gresit?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Saruta-l ... nu o sa gasesti unu care sa nu ii placa ;)

Invizibilul spunea...

regrete .. fiecare din noi va avea parte de ele la un moment dat sau altul .. insa nu trebuie sa exageram si sa ne facem prea multe scenarii... trebuie sa ne amintim cu placere de toate memonetele in special cele frumoase pentru ca acestea merita de tinut minte ... cat despre curaj... acesta vine de la sine la un moment dat cand viata ne formeaza si ne cladeste caractrul caramida cu caramida.